Кращий кухар споживчої кооперації України 2014

У Тернополі 28-29 травня визначився кращий кухар системи споживчої кооперації. На цьому щорічному конкурсі своїх делегатів представили 12 обласних спілок. Учасників, гостей та журі конкурсу гостинно прийняв ресторан “Водограй”.

Тернопільщину на конкурсі представляла майстер виробничого навчання Тернопільського кооперативного торговельно-еономічного коледжу Стечишин Марія Іванівна.

Строге журі оцінювало не лише вигляд та смак готових страв, але і сам процес їхнього приготування – відповідність технології, санітарним нормам, організації робочого місця. Дотримання всіх правил, вимог і критерій конкурсу кухарем V-го розряду Марією Іванівною Стечишин забезпечили їй третє почесне місце. Крім того, Марію Іванівну відзначили дипломом “Надія професії”, як наймолодшого конкурсанта-кулінара.

Маріє Іванівно, колектив ТКТЕК бажає вам  DSC_1531DSC_1530 DSC_1504 DSC_1499 DSC_1497 DSC_1496 DSC_1495 DSC_1493 DSC_1545 DSC_1538 DSC_1537 DSC_1534 DSC_1533 DSC_1532подальших успіхів у праці, у вдосконаленні професійної майстерності і нових, ще більших перемог. DSC_1510